Pelle Lexhed - Gitarrist, sångare och kapellmästare i bandet här och gladare än någonsin i musiken. Vi har spelat på så många bröllop att jag snart måste titulera mig själv som "the weddingsinger" Vi har haft ett otroligt rockigt och svängigt år. En av de sämsta historierna på vägen och de är många........ Vad måste en trumslagare tänka på innan han ska köpa en begagnad bil? --- Jo, att det finns ett bra batteri! Vad kallar man en renlig Norrlänning???
Jo en tvättlapp... Jag har spelat i olika band genom åren.  Många roliga minnen.                             Jag spelar på en Fender Stratocaster handbyggd i Kalifornien, USA med "pearly gates mic" genom en förstärkare "Hughes & Kettner". Ja! det om detta. Jag hoppas att ni kommer att boka in Seven Days - you won't regret it!!                        
Må  gott!          
Vi ses

 

Ari Tikka - trummor. föddes 1963 i Finland och började sin musikaliska bana i Blackeberg 1980   med punkbandet Imanomo. Efter denna debut har han hunnit avverka ett tjugotal band (Art of Three, Decade, Happy Pilgrims, Fat Lizzy m.fl.) Ari har spelat på många scener i Sverige och även utomlands t.ex Stockholm Stadion, Mondo, Roskilde (Danmark). Han spelar för tillfället med coverbandet "No Jive" och är en av trumslagarna i Seven Days.                                                    Ari i korthet: Född 1963 i Helsinki - Svensk sedan 1972 - Djurgårdare - Bor i Gubbängen
- Spelar på Tama, Ludwig och Zildjian - Husgudar är Deep Purple, Sting, Buzzcocks m.fl.
- Bra egenskap: noggrann - Dålig egenskap: Taskigt tålamod

 

Kaj Otaki - bas
Hej! Jag är en finsk studerande samuraj och heter Kaj.
Min första bas köpte jag sommaren 2004 efter att ha spelat gitarr i ett år.
Bytte till bas då jag märkte att basgångar tilltalade mig mest.
Utöver i Seven Days, så spelar jag elbas i rockbanden Strawman och Escape.
Våren 2015 började jag även spela det manligaste instrumentet i världen: mandolin.
Det spelar jag i bluegrassbandet Cold Mountain Band.
Jag deltar även aktivt i ett bluegrassjam i Gamla Stan på torsdagar.

Vi ses!

 

Jocke Rezek - Keyboard.   


Mikael Windefalk - trummor.
Spelar med Seven Days när inte Ari har möjlighet. Och som han spelar...
Slår hårdare en ett ånglok, svänger så brallorna fladdrar...och har förstås en urusel humor (som alla andra i bandet)  


Danne Tibell - keyboard. Mitt första instrument var en "leksakssaxofon" som jag fick då jag var 6 år. Började ta ut lite melodier på denna och sedan började jag klinka på alla pianon   jag kunde komma åt. Till slut köpte mina föräldrar ett piano och jag fick chansen att lära mig hantera detta instrument lite bättre. Vid 16 års ålder skulle man starta rockband och mina förebilder var band som Focus, Argent, Procul Harum m fl. Jag kom sedan med ett band som heter Jerusalem och började spela med dom då jag var 19.     Vi turnerade på heltid i c:a 10 år under 80 -talet och sedan dess har jag spelat lite till och från i olika konstellationer. Mina musikaliska förebilder varierar men jag har lyssnat mycket på symfonisk rock som Genesis, ELP, Yes m fl. och har också diggat en hel del jazzrock som Brand X, Weather Report, Mediski, Marin & Wood osv. Gillar också en del mer akustisk musik då sinnesstämningen är rätt. Mitt älsklingsinstrument är definitivt Hamondorgel. Då jag spelar ute använder jag mig av en Nord Electro orgel och ett        Motion Sound leslie. Har också lite andra midiburkar som jag styr ibland.


Björn Bergdahl - Bas.  Jag har hållit på med musik så länge jag kan minnas. Fick en ukulele  vid 3 års ålder och vid 5 blev det fiol. Efter mycket gnissel och skrap  upptäckte jag rocken vid 10 års ålder.  Ytterligare  några år och ett sönderspelat piano senare blev det  elgitarr med DIST.  Gitarren snoddes tyvärr i högstadiet och hittades  helt sönderslagen  bakom skolan. Någon hade lekt Townsend...... Då klev  basen in i mitt  liv och där hittade jag hem. Jag en lugn filbunke som gillar  groovet med trumbroder Hasse. Det är livskvalitet det !!! 

/B for Bass

 

Bob May - En sångare som ibland dyker upp som "grodmannen" på nån spelning ibland
En mycket kompetent och drivande frontfigur med en röst som både river och smeker dina öron.