Så här tycker några som bokat SEVEN DAYS:


Total eufori!Efter en fantastisk vigsel och en underbar middag kunde vi inte drömma om att dagen/kvällen skulle kunna bli bättre. Men det kunde den! Vi var så otroligt glada över att vi fått tag i Seven Days! Professionella, duktiga och med en otrolig känsla för musik, drog de upp en efter en på dansgolvet. Gästerna och vi fullständigt dansade loss hela natten lång!                   Jag kan med de varmaste rekommendationerna lova att Seven Days ger er en kväll att minnas! Tusen tack för en fantastisk spelning på vårt bröllop i Öregrund den 14/7-2012. MVH Fredrik & Evy Holmerson
Hej Pelle och Seven Days!

Stort tack! för att ni var med och gjorde vår bröllopsfest på Carlshälls gård i augu så lyckad. Ni    var riktigt duktiga och spelade och sjöng enormt bra, vi har fått så många positiva kommentarer från våra gäster om er. Bandet är ju något av det viktigaste för en bra fest, och er insats var helt klart en bidragande anledning till vår lyckade bröllopsfest. Det var fullt ös på dansgolvet från    början till slut och med er genomtänka repertoar lyckades ni få såväl 16-åringar som 60-åringar att rocka loss på dansgolvet till stängning. Stor eloge för att ni även tog önskelåtar samt tillgodosåg brudens önskan om en extra låt vid repertoarens slut; 800 grader var ett perfekt avrundning på vår lyckade bröllopsfest. J

Vi är så nöjda med att vi anlitade er. Ni var så proffsiga att ha och göra med och lyhörda för våra tankar och önskemål samtidigt som ni också hade bra synpunkter att komma med. Det märktes att ni har stor erfarenhet av liknande tillställningar, vilket gjorde att vi kände att vi kunde lita på er till 100%. Att mitt i all planering inför den stora dagen kunna släppa denna bit och veta att ni skulle ta hand om allt på bästa sätt var enormt skönt , framför allt för den stressade bruden.        

Johanna & Bibo


Jocke och Lena:
Hej!  Den 10 juni anordnades något ut över det vanliga, nämligen ett  överraskningsbröllop        :med avslutande stor fest med ett 50-tal  gäster i Vendelsö bygdegård. Att vi ville ha ett bra liveband var vi  mycket överens om ett halvår innan det var dags.
Efter mycket  sökande, lyssnande och sållande i "coverbandsdjungeln" fann vi bandet  Seven Days med Pelle Lexhed i spetsen. Makalöst vilket  klös de har i  sitt band, riktigt tight och njutningsfullt med otroligt bred repertoar  för alla smaker. Inte satt publiken stilla med denna        fantastiska  underhållning.
Ett mer fyllt dansgolv med blandade åldrar och stil får man leta efter.
Rock´n Roll Seven Days.
Resultatet  blev mycket långt över förväntningarna vi målat upp och de var höga  innan. Samtliga i publiken kommer att ha er med sig i framtiden som ett  fint minne, det är vi övertygande om. Med hjälp av er gossar i bandet  har vi, Jocke och Lena, ett minne för livet exakt som vi vill ha det.
Ett stort tack till er för en härlig spelning hela kvällen med den partystämning som ni bidrog till.

"ler åt kvällen som var och myser" Jocke och Lena nu Man & Fru


Varma hälsningar från det lyckliga brudparet Kallin

Bröllop på Blynäsgården i Vaxholm 2007-07-07
Tusen tack för att ni gjorde vår bröllopsfest till värsta partyt! Ni fick verkligen fart på dansgolvet, och många uppskattande ord från våra gäster. Vädret satte ju käppar i hjulet för tidsschemat, men ni löste det galant. Hoppas det gick bra på kalaset dagen efter också, trots att det blev en    sen kväll hos oss.


Liselott:


Vi vill tacka dig för en superbra spelning på vårat bröllop den 19 maj -2007. Den hjälpte till att förgylla vår tillvaro denna underbara dag. Mycket bra blandning av musik med drag och röj.        Vi vill också passa på att tacka för de extranummer som ni tog er tid att spela, vilka var uppskattat av våra gäster.


Thomas och Maria:


Tack för en superbra spelning på vårt bröllop i Skulpturens Hus 26 Augusti.
Ni ägde! Alla hade träningsvärk dan efter.


Liljeholmens båtklubb:

Tack för en suverän spelning. Hoppas ni hade lika kul som vi, och att vi får återkomma vid fler fester.Lycka till.


Titti Hansson:


Tack för en oförglömlig kväll. Ni har fått jätte  mycket +++++ från alla.
Alla var slut körda efter allt dansande.


Mona och Calle:


Tack för den underbara spelningen i lördags, på långholmen. Ni fick verkligen fart på gästerna och vi ångrar inte ett dugg att vi anlitade er. Nu hoppas jag bara att kvällen var lika rolig för er som det var för oss. Jag längtar till nästa stora fest så man kan få höra er igen....för det vill vi       gärna.


Åsa Thörnros:


Hej, jag och min man Stefan vill bara tacka för den kanonspelning ni gjorde på vårat bröllop den 21/5, vi är så nöjda.       
Tack tack


Lotta och Martin Schedin:        


Tack för att ni lyckades att få vår bröllopsfest ännu bättre än vad som vi trodde var möjligt. Vi ville ha en rolig fest där många dansade men vi kunde aldrig tro att det skulle bli sånt här röj.
Ett stort plus var att musiken gick hem hos alla, oberoende av åldern.


Rolf och Åsa Olsveden:        


Hej och ett stort tack för insatsen på vår bröllopsfest. Hela dagen och framför allt kvällen blev precis så lyckad som vi ville ( om vi ska tro våra gäster ). En stor del i att det blev bra får vi tillskriva Seven days och den otroligt bra spelningen. Ni har fått mycket beröm av våra gäster och ni hördes i hela Svinninge.

Alltså, ett stort tack för en fantastiskt bra insats


Katarina Ejerblad, Täby:

Den 5/6 gifte vi oss och eftersom vi har barn och inte går ut och dansar särskilt ofta ville vi att på vår dag skulle våra gäster dansa! Det gjorde vi kan vi säga, en i bandet sa "som sista låt ska vi spela en lugn låt"
- Vi vill inte höra någon lugn låt, skrek min kusin, vi vill ha ös!!!
Så sista låten på vårt bröllop blev 800 grader. Då var vi fortfarande många på dansgolvet som hoppade och sjöng med i texten. Jag kramade om alla i bandet, alla var de mycket svettiga men lyckliga för att det blev en sån bra spelning och att de hade fått så många att dansa, alltifrån         våra föräldrar till våra kompisar.

Om ni vill ha fart på hela tjocka släkten kan jag varmt rekommendera Seven Days!


Niklas &  Karin:

Bröllopet var trevligt och fick en nytändning när Seven Days klev upp på  scenen…
Vilket röj…vi som tänkt åka hem glömde snabbt det och rycktes med i Seven Days sång och musik…helt klart  en fullträff för en ordentlig knorr på festen, alla möjliga låtar som till slut gjorde folk helt stolliga på dansgolvet!!!          


Nils Håkanson:

Jag vill härmed tacka Er alla för spelningen på min 50 årsdag. Jag, som ofta lyssnar och gärna dansar till musik, hade väldigt kul. När ni spelade blues blev jag, m.fl. glatt överaskad av det        tunga gunget.
Dom som vill ha fart på festen bör kontakta Er!


Lisa och Krister:

Vi ville bara tacka för en mycket trevlig lördagskväll i Mölnbo med ett superband som kom och satte igång oss festdeltagare. Alla var mycket nöjda och svettiga när de begav sig hemåt framåt   småtimmarna. Hoppas att ni blir lika nöjda.

Agnetha Börjhammar:

Jag bokade Seven Days till min fest på Storholmen och det ångrar jag inte. Det var en höjdare. Alla på festen, vi var 40 st, var helt exalterade, vi dansade i 4 timmar och kunde fortsatt 4 timmar till, om inte reglerna varit sådana att musiken måste vara tyst kl. 01.00. Dagen efter kom grannar till mig runt om på ön, och frågade vad det var för ett band som hade spelat. Dom hade suttit ute i sina trädgårdar runt om och lyssnat på detta härliga coverband, tills dom slutade att spela. Jag och mina gäster hade önskat att dansen aldrig skulle ta slut.

Tack Pelle och övriga bandmedlemmar än en gång, Ett oförglömligt minne.

Katarina Nilsson          Vilket ös!!!

        
Jag visste att det skulle bli bra för ni har spelat          på mitt jobb och på Jonas, min sambos, jobb och på Jonas          40-års fest så det var ju ett vinnande koncept jag använde          mig av på min egen 40-årsfest på Långholmens Folkhögskola          den 15 augusti. Vilken otrolig energi, vilket ös och vilken glädje,          sluta aldrig spela!!!!!!!!!!! Kramar till er alla Katarina

Charlotte:

        
Ville bara tacka          för i fredags. Du ser, det lönade sig ju verkligen att vara          "besvärlig". Gästerna tyckte att          repertoaren var sååååå rätt!

        
Kanske vi får tillfälle att höras igen. Fram          till dess önskar jag er alla det bästa.

Anders och Anya:

      Stort tack för er spelning med vårt bröllop.

      Nu blev det ju inte full speltid kanske men vi, och de"dansanta gästerna"

      som var kvar, var mycket nöjda med musiken. Vi har fått många        samtal där man berömmer er insats. Tack igen och en trevlig sommar.

Hälsningar Anna        och Micke

      Seven Days är ett perfekt band att ha som partyhöjare på        bröllop - det kan vi verkligen garantera. När vi planerade vårt        bröllop bestämde vi tidigt att vi skulle satsa på musiken,        för med ett bra band så blir det en sån härlig stämning        och vi ville att gästerna skulle dansa och ha kul efter middagen. Och        vi blev verkligen inte besvikna, för Seven Days spelade den ena hiten        efter den andra och det var fullt på dansgolvet hela kvällen        (och natten!). Alla dansade, till och med de som i normala fall inte brukar        dansa for runt på dansgolvet låt efter låt. När de        till sist försökte sluta spela så stod vi allesammans, 80        personer, och skrek "En gång till, en gång till"!        Tack Seven Days - det blev precis så som vi hoppats!

      
Anna och Micke Lindberg

Anna-Carin Olsberg och          Margareta Forsythe:

        
Vi, Anna-Carin Olsberg          och Margareta Forsythe, vill härmed högtidligen och innerligt          rekommendera Seven Days. Vi ville ha en orkester som spelar 60-70-talsmusik          till vår 50 årsfest. Seven Days inte bara spelar detta utan          de har en så bred repertoar att de också kan ta emot önskemål          och spela annat. Seven Days ställde dessutom upp på våra          inplanerade musikjippon till alla gästers stora förtjusning.          Det var full fart på dansgolvet långt in på natten.          Kommentarer från gäster:

        " Min fru brukar alltid vilja gå hem tidigt, men vi blev kvar          bland de sista och det är första gången jag sett henne          sparka av sig skorna när hon dansar. "

        " Ordna en lika trevlig fest igen och jag tackar ja redan nu. "          

        " Det var länge sedan jag var på en fest där det          var så kul att dansa. Vilket drag på orkestern! "

        " Gud vad kul det är att dansa!!! "

        " Vilken bra orkester! "

        " Vilken skillnad det blir när det finns levande musik. "          
Kan Ni få Seven Days          att spela på Er fest så blir Ni garanterat nöjda, det          kan vi garantera!!!!
Kicki Lindström,          Roché:

        
Här kommer en          referens från oss. Men den bästa referensen fick ni från          en av våra säljare, som själv spelar. " Dom spelade jättebra!          Det är nästan så att man vill lägga av själv.          " Trötta i höstmörkret          bestämde vi i festkommittén att ha en "Tyrolerfest"          på företaget för att ge tillvaron lite glans. Långbänkar,          bord, tyskt öl, surkål och tyrolerhattar införskaffades          och som pricken över i:et hyrde vi SEVEN DAYS. Festen hade inte blivit          fest om inte grabbarna i Seven Days med sin medryckande musik och roliga          småprat hade varit där. Vi blev uppryckta, hän-ryckta          och dansade till en härlig blandning av 60 - 90-talslåtar ända          till midnatt denna vardag kväll.

        Trötta dagen efter men betydligt gladare till sinnet fick tillvaron          sin glans tack vare Seven Days

Marina & Micke, Nacka:

        
Hej killar!

        Vill tacka ännu en gång för en fantastisk spelning - ni          bidrog starkt till att vår fest blev så lyckad!!! Alla vår          gäster som hör av sig för att tacka nämner er speciellt,          att ni är otroligt duktiga, oehört entusiastiska och att ni          dessutom spelade de helt rätta låtarna! Hoppas att det inte          dröjer alltför länge innan vi själva blir bjudna på          fest på vilken just ni spelar! Ha det gott & spela på          i samma anda!
Hälsar vi som är          glada för en hellyckad kväll!